Lirik lagu NOAH Separuh aku dalam bahasa Sunda

Lirik lagu NOAH Separuh aku dalam bahasa Sunda


Jeung aya deui
Carita Old nu recur
Anjeun manggihan deui

Ti asih pajeulit anjeun tangtangan
I Anjeun hoyong ngarasa
Nyaho ngarti anjeun
I Anjeun hoyong nyadar

Asih anjeun teu manéhna
Dengekeun laraku
Nurani anu nelepon ngaran anjeun
Sabab satengah kuring
Whistles

Ieu di dieu
Ngarti anjeun kungsi sorangan
Sabab kuring sok
Tutup ka anjeun lamun anjeun labuh
I Anjeun hoyong ngarasa

Nyaho ngarti anjeun
I Anjeun hoyong nyadar
Asih anjeun teu manéhna

Dengekeun laraku
Nurani anu nelepon ngaran anjeun
Sabab satengah kuring
Whistles

Dengekeun laraku
Sora jero Ieu nelepon ngaran anjeun
Sabab satengah kuring
Whistles

laramu noel
Sadaya tatu geus jadi lirihku
Sabab satengah kuring
anjeun


http://bodoalweoh.blogspot.co.id/
Share on Google Plus

About tukang ngabala

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar